L'alberginia blanca

Aquí hi trobaràs més informació
L'albergínia blanca es una varietat tradicional de la zona del Bages que gairebé havia desaparegut, però que ha estat recuperada amb força des del 2010, gràcies als horts d'autoconsum.
Aquesta albergínia es diferencia de la resta per el seu gust suau i delicat i textura melosa que la fa molt agradable al paladar...
Es consumeix com l'albergínia tradicional: Escalivada, farcida, arrebossada, en forma de paté...
Encara no l'has tastat??? És boníssima!!

Comentaris

  1. No sabia ni que existia aquest tipus d'albergínia...Merci Rosa.
    Gemma

    ResponElimina
  2. He trobat aquest link on tambe es parla d'on trobar-la

    http://www.cuina.cat/ca/notices/2011/07/la-recuperacio-de-l-alberginia-blanca-963.php

    ResponElimina
  3. No és veritat que hagués desaparegut. Hi ha dos parades de pagesos al mercat de Puigmercadal que sempre n'hem tingut.

    ResponElimina
  4. Gràcies Lluís per l'aclariment, i per la vostra tasca de mantenir vives les varietats tan arrelades a la nostra cultura, i que enriqueixen el nostre rebost i la nostra salut.

    Rosa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada