Sobre mi

Rosa Torras
Vaig néixer a Manresa i la meva trajectòria dietètica i el meu interès pels remeis naturals van paral.lels a la meva història vital.

Vaig créixer a pagès i les meves àvies em van transmetre amb amor la curiositat i interès per les plantes medicinals.

Vaig estudiar hoteleria, i més tard vaig treballar uns quants anys al resturant familiar. Allà vaig aprendre a valorar la qualitat dels aliments acabats de portar pels productors locals, i a gaudir de l' exemple dels pares dedicant el temps necessari en l' elaboració dels plats i al mateix temps transmetre'ls-hi emocions positives.
Més tard vaig treballar al sector de l'agricultura i l' apicultura. En aquesta nova etapa vaig descobrir el poc que sabíem sobre els cicles de la natura i la vida, els seus ritmes, els éssers vius, i el respecte i maneig cap a la naturalesa. 

Aquest viatge va acabar despertant el meu interès per la salut de les persones des d'un punt de vista natural i integral, i vaig decidir formar-me com a Tècnic Superior en dietetica, a l' Institut Roger de Llúria, de la ma de l'Olga Cuevas i el seu equip. Després vaig ampliar el meu aprenentatge formant-me en suplementació ortomolecular, fitoteràpia, terapeuta de flors de Bach, i altres cursos relacionats amb la naturopatia.  

Actualment faig consultes dietètiques i de flors de Bach presencials a Manresa, i esporàdicament col.laboro en continguts de revistes digitals o de paper com Agro-Cultura en l'espai alimentacio-cultiu-salut. 

La meva filosofia és aprendre, compartir, divulgar, ajudar i assessorar.

Entenc que la nostra salut no depèn nomes de les calories, sinó de tota una complexitat determinada, en gran mesura, de com ens relacionem amb l'alimentació, les emocions, la natura, la cultura, i la tradició. 


Comentaris