
Flam de beguda d'arròs, coco i pinya
Ingredients
- 500ml de beguda d' arròs,coco i pinya*
- (3gr) 1.5 cull. de postres d'agar-agar en pols*
- 1 cull. sopera de crema d'ametlles blanques (opcional)
- 250gr de cireres
- El suc de 1/2 llimona
- 1 cull sopera de xarop d'atzavara fosc* (Ágave)
- 2-3 cull soperes d'aigua
- Coco rallat al gust
El caramel de cireres
Talleu les cireres a meitats, retireu-ne el pinyol i les poseu-les al foc amb 2 cullerades d'aigua, el suc de 1/2 llimona i el xarop d'atzavara. Deixeu-ho coure 10 minuts. Tritureu i torneu-ho a coure 3-4 minuts més. Reserveu.
El flam
- Separeu un xic de llet de coco i pinya en una tasseta i hi desfeu l'agar agar en pols. La resta la poseu al foc fins que arranqui el bull i hi incorporeu la que hem separat amb l'agar agar. Deixeu-ho coure 2-3 minuts.
- Posem la llet en 6 motlles per flam, els deixem refredar i després reservarem en nevera un parell d'hores.
- Serviu el flam amb el caramel de cireres i coco ratllat.
*Agar agar en pols "Portomuiños"
*Dark ágave de "Naturgreen"
Us deixo un enllaç on hi trobareu més informació sobre les cireres; història, propietats nutricionals, al mercat... MMmmm... I a gaudir!!!
Que bo Rosa! I amb les cireres... nyam!
ResponEliminaEm fa molta il·lusió que t'hagis inspirat en una recepta meva. Moltes gràcies!
M,encanta el teu bloc, és molt interessant i inspirador.
ResponEliminaAh I també soc una coco-lover ;)!!
Abraçades Alba