
I per celebrar-ho, si em permeteu l'expressió, us vull oferir una elaboració dolça, sempre amb uns ingredients de qualitat, que ens aportaran nutrients interessants i ens endolciran la vida en tots els sentits.
Flam de cacau
Ingredients per 4-5 flams
- 500ml Beguda d'arròs o d'arròs + avellana, ametlles...
- 2 c.s. de xarop d'arròs, coco o arç,...
- 2 c.s. de cacau cru
- 1.5 c.p. d'agar-agar molgut
- 1 xic de sal
- 1 xic d'extracte de vainilla
- 1 c.s. d'amella en pols o en pasta, o bé d'altres fruis secs
Pas a pas
- Separeu uns 100 ml de la beguda vegetal, la resta la poseu al foc juntament amb les 2 cullerades de xarop, i un xic de sal i vainilla.
- En fred diluiu el cacau cru i l'agar-agar, i reserveu.
- Quan arranqui el bull, afegiu-hi el cacau diluït amb l'agar-agar i el deixeu coure 2-3 minuts tot remenant. A l'ultim moment hi afegiu l'ametlla en pols o la pasta de fruits secs que tingueu, cal remenar-ho bé perquè quedi homogeni.
- Per últim ompliu els motlles, els deixeu atemperar, i despés cap a la nevera.
- Quan emplateu els flams, afegiu-hi, ratlladura de pell de taronja, o compota de taronja, trossets d'avellana torrada....
Notes: c.s. Cullera sopera, c.p. Cullera de postre
Us deixo l'enllaç sobre la ressenya del llibre desig de xocolata de la Care Santos
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada